tiistai 2. huhtikuuta 2013




Samer Issawin terveydentila on entisestään heikentynyt ja hiljaisuus tiedotusvälineiden ja poliitikoiden taholta jatkuu.



Siionistirikollisten vuonna 2002 sieppaama Maisara Abu Hamdiyya(1948-2013) kuoli syöpään näiden vankina 64-vuotiaana. Hänellä diagnosoitiin syöpä jo vuosia sitten, mutta häneltä evättiin hoito. Ilmeisesti (sarkasmia) se olisi "vaarantanut juutalaisten turvallisuuden", kuten Israelin klisee menee näissä tapauksissa. Maanviljelijöitä on ammuttu kuoliaaksi pelloilleen laittomien siirtokuntien viereen, koska muka heidän työskentelynsä omilla pelloillaan vaarantaa laittomien siirtolaisten turvallisuuden.

Siionistit pönkittävät heikkoa itsetuntoaan potkimalla palestiinalaisia kuvaannollisesti ja kirjaimellisesti päähän länsimaiden taputtaessa innoissaaan vieressä. Niinpä Hamdiyaan siionistifasistit tuomitsivat näytösoikeudenkäynnissä 99 vuodeksi vankeuteen miehityksen vastustamisesta, itselleen tyypillisesti syyttäen häntä jo vuosikymmeniä aiemmin tapahtuneista väitetystä vastarinnasta, vaikka olivat itse päästäneet hänet palaamaan maanpaosta vuonna 1998.

Siionistifasisteja on lähes mahdoton olla vihaamatta, joten en voi ymmärtää, miten kukaan voi kannattaa heitä olematta joko täysin tietämätön ja täysin haluton sivistämään itseään, tai läpeensä paha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti