perjantai 29. maaliskuuta 2013

Siionististen juutalaisten enemmistö on osoittanut Palestiinassa, että heidän mielestään ihmisten sortaminen ei ole väärin, kun sortajat ovat juutalaisia. Tällöin heidän mukaansa sorretut pitää demonisoida ja sortajia ei saa arvostella millään lailla.

Tämä ihmisiltä, jotka pitävät juutalaisten aiempaa sortoa käytännössä kollektiivisen identiteettinsä yhtenä peruspilarina.

He eivät kykene näkemään tai halua nähdä, että juutalaisuus ei voi olla määräävänä tekijänä siinä, kun katsotaan, onko ihmisen teko oikea tai väärä. Tällä hetkellä heidän mukaansa juutalaisten toisille tekemä julmuus pitää hyväksyä ja sitä pitää ylistää, mutta toisten juutalaisille tekemänä sama julmuus pitää heidän mukaansa tuomita.

Vähemmistö on toki eri mieltä, mutta kun vähemmistö on niin pieni, ettei se voi muuttaa asioita, niin sen suhteen on turha asettaa toiveitaan. Se ei tule enemmistön päätä kääntämään yksinään.

Juutalaisten kärsimykset Euroopassa eivät saa olla syynä sille, että siionistien palestiinalaisille aiheuttamat kärsimykset hyväksytään. Eikä siionistien osalta tuleva kritiikki saa olla syynä siihen, että heidän tekemänsä ihmisoikeusrikokset ja sotarikokset hyväksytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti