keskiviikko 20. helmikuuta 2013

On jotain hyvin groteskia siinä, että siionistit vangitsevat joka päivä palestiinalaisia ja pitävät tuhansia vangittuina koko ajan, tämän ollessa heille aivan itsestään selvä ja normaali asia, mutta että kun yksi heidän omistaan joutuu palestiinalaisten vangitsemaksi, niin siionistit joutuvat täydellisen hysterian valtaan. Se on heille aivan kauhistuttava asia ja he ulvovat julistaen kostoa.

Tämä kertoo hyvin paljon heidän vääristyneestä ajatusmaailmastaan, he eivät kykene yksinkertaisesti hyväksymään, että muut käyttävät heidän omia keinojaan heitä itseään vastaan. He luulevat, että heillä on oikeus tehdä aivan mitä tahansa, että heillä on omat pelisääntönsä ja että muut eivät saa käyttää samoja.

Tämä on yksi syy, miksi minä yksinkertaisesti inhoan Israelia, tämä omahyväinen, ylimielinen maailmankuva, jossa he pitävät itsestäänselvänä, että heidän pitäisi saada riehua rauhassa sortaen ihmisiä ja olla samaan aikaan itse täysin turvassa. Tämän saman ajatusmaailman jakavat heidän nöyrät yhdysvaltalaiset vasallinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti