sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kommenttini Iltalehden Samir Qantarin(1962-2015) murhaa Israelin toimesta koskeneen uutisen kommenttiosuuteen

Kommenttini Iltalehden Samir Qantarin(1962-2015) murhaa Israelin toimesta koskeneen uutisen kommenttiosuuteen:

1. Mitä sinä siinä kiittelet. Et tiedä mistään mitään, Jämsän siionisti.

Israel vangitsi Qantarin kun tämä oli 16-vuotias vuonna 1979, ja piti tätä vankinaan 29 vuotta vuoteen 2008 asti.

Eikä hän ollut Hizbollahin jäsen tuolloin, vaan Palestiinan Vapautusrintaman PLF:n.

Mutta tätähän ei verenhimoinen Jämsän siionisti tietänyt, vai mitä? Olit vain innoissasi, kun näit, että Israel oli murhannut jonkun.

Sanopas, Jämsän siionisti, kun Israel viimeksi murhasi suomalaisen rauhanturvaajan vuonna 2006, niin kirjoittelitko silloinkin kiitoksia lehtiin?

2. Israel, miehittämällä Golanin kukkuloita, on joka ainut päivä Syyrian puolella, ja loppujen lopuksi lupa hyökätä Syyriaan (niin kuin myös Libanoniin, kuten tänään), tulee länsimailta.

Ei vain Yhdysvalloilta, vaan viimeksi muutama päivä sitten Ranskan pääministeri Manuel Valls julisti kaiken Israeliin kohdistuvan kritiikin olevan "antisemitismiä".

Israel tukee Syyriassa al-Qaidan virallista edustajaa al-Nusra Rintamaa. Joka ei usko, voi tarkistaa asian vaikka rajoittamalla verkkohaun pelkästään israelilaisiin tiedotusvälineisiin.

Hyökkäämällä Hizbollahia vastaan Israel pyrkii vahvistamaan al-Nusra Rintaman ja sen johtaman Valloituksen Armeija -allianssin asemaa. Joka taas on yksi Venäjän pääkohteista Syyriassa.

Islamilaista Valtiota vastaan Israel ei ole laittanut tikkua ristiin, mutta eipä ole sekään Israelia vastaan.

Jostakin syystä tämä ei vaivaa sen enempää länsimaita, kuin Israelia kiihkolla tukevia suomalaisia - mukaan lukien tiedotusvälineet, jotka kieltäytyvät julkaisemasta mitään uutisia koskien palestiinalaisten meneillään olevan kansannousua, jossa on kuollut yli 150 ihmistä syyskuun lopun jälkeen.

3. Mitä tässä uutisessa ei luonnollisestikaan mainita on se, että Qantar, Libanonin druusi-vähemmistön jäsen, vietti 29 vuotta Israelin vankiloissa tultuaan vangituksi 16-vuotiaana vuonna 1979.

Sitäkään ei mainita, että Israel on rikkonut tänään Libanonin ilmatilaa ja pelotellut ihmisiä Libanonin eteläosassa ja piiritetyllä Gazan kaistalla laittamalla hävittäjälentokoneet rikkomaan äänivallin hyvin matalalla - minkä on todettu aiheuttavan raskaina oleville naisille keskenmenoja.

4. Suomen sekopäiset siionistikristityt - kun rotusortovaltio Israel pilkkaa Suomea ja suomalaisia, ei se erittele teitä meidän muiden joukosta.

Teidän palvontanne kohteet pilkkaavat myös teitä ja sitä siniristilippua, josta monet teistä väittävät muutoin syleilevänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti